Size No 4+ houten schaakbord met coördinaten mahoniehout esdoornhout

€ 55,00
Op voorraad

Voeg een vleugje elegantie en vakmanschap toe aan je schaakspel met dit prachtige houten schaakbord van 44x44 cm. Dit schaakbord is met zorg vervaardigd uit hoogwaardig sycamore en mahoniehout, wat resulteert in een verfijnde uitstraling. Met een vierkante grootte van 45 mm is dit bord perfect geschikt voor zowel onze kleinere als medium schaakstukken, met koningshoogtes van 80 en 90 mm.

Dit schaakbord met coördinaten is voorzien van een stijlvolle rand in een donkere mahoniehout of lichte esdoornhout uitvoering, zodat je kunt kiezen welke uitstraling het beste bij jouw voorkeur past. De coördinaten op het bord helpen je bij het noteren van je zetten en het volgen van partijen.

Met een totaal gewicht van 2,25 kg en afmetingen van 440x440x14 mm, biedt dit schaakbord een stevige en duurzame constructie die lang meegaat. De combinatie van sycamore, berken en mahoniehout zorgt voor een prachtig contrast en geeft het bord een unieke en luxueuze uitstraling.

Let op: De schaakstukken op de foto maken geen deel uit van het aanbod en kunnen afzonderlijk worden aangeschaft.

Voeg dit prachtige houten schaakbord met coördinaten toe aan je schaakcollectie en geniet van een combinatie van functionaliteit en esthetiek. Kies je favoriete uitvoering en bestel vandaag nog!

Meer informatie

Meer informatie
Gewicht in KG 2.250000
Schaakbord materiaal Mahoniehout, Esdoornhout
Met coördinaten Yes
Afmeting schaakbord 440x440x14 mm
Geschikte koningshoogte 80 - 90 mm
Veldgrootte 45 mm

Reviews

Write Your Own Review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak een account aan

Veel voorkomende vragen over dit product

Vragenlijst
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Alleen ingelogde gebruikers kunnen vragen stellen