Schaakkoffer Staunton No. 5 Deluxe bruin-NEW CAT

€ 59,95
Op voorraad

Koop nu de bruine No 5 Deluxe Schaakkoffer! Deze prachtige schaakkoffer is gemaakt van gebeitst hout en is ontworpen om je schaakspel veilig en georganiseerd te houden. De koffer is uitgerust met een inleglade speciaal ontworpen voor schaakstukken van maat 5. De afmetingen van de koffer zijn 33,2x26,5x5,1 cm, en de afmetingen van het schaakbord zijn 300x270x50 mm.

De Schaakkoffer No 5 Deluxe is perfect voor het opbergen en vervoeren van je schaakstukken. Met de inleglade kun je de schaakstukken netjes ordenen en voorkomen dat ze beschadigd raken. Het houten ontwerp van beuken en berken zorgt voor duurzaamheid en een stijlvolle uitstraling.

Let op: De schaakstukken zijn niet inbegrepen en kunnen apart worden gekocht. Deze schaakkoffer biedt echter de ideale oplossing om je schaakstukken veilig en beschermd te bewaren.

Koop nu deze No 5 Deluxe Schaakkoffer in de kleur bruin en houd je schaakspel georganiseerd en klaar voor gebruik! Klik hieronder om deze schaakkoffer te kopen en geniet van een praktische en stijlvolle opbergoplossing voor je schaakstukken.

Meer informatie

Meer informatie
Met coördinaten Nee
Afmeting schaakbord 300x270x50 mm

Reviews

Write Your Own Review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak een account aan

Veel voorkomende vragen over dit product

Vragenlijst
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Alleen ingelogde gebruikers kunnen vragen stellen