Schaakdoos voor Staunton No. 5 schaakstukken donker

€ 49,95
Op voorraad

Houd je schaakstukken op een stijlvolle en georganiseerde manier bij elkaar met deze prachtige houten tray! Deze schaakdoos is speciaal ontworpen voor het opbergen van Staunton No. 5 (CHW26) schaakstukken of 3" Indiase schaakstukken.

De tray is voorzien van twee compartimenten aan de binnenkant, één voor de witte stukken en één voor de zwarte stukken. Zo blijven je schaakstukken netjes gescheiden en goed beschermd.

De schaakdoos heeft afmetingen van 200x130x80 mm en is gemaakt van hoogwaardig beuken- en berkenhout. Standaard is de doos gebeitst, maar op verzoek kan deze ook worden aangeboden in een heldere natuurlijke houtkleur.

Met zijn esthetische uitstraling en vakmanschap is deze schaakdoos niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan je schaakervaring. Het duurzame hout zorgt ervoor dat je schaakstukken veilig worden bewaard, terwijl de elegante vormgeving een vleugje klasse toevoegt.

Koop nu deze schaakdoos voor Staunton No. 5 schaakstukken en geniet van een georganiseerde en stijlvolle oplossing voor het bewaren van je favoriete schaakstukken! 

Meer informatie

Meer informatie
Met coördinaten Nee
Afmeting schaakbord 200x130x80 mm

Reviews

Write Your Own Review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak een account aan

Veel voorkomende vragen over dit product

Vragenlijst
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Alleen ingelogde gebruikers kunnen vragen stellen