DGT E-Board Tournament Edition elektronische schaakbord x walnoothout

€ 665,00
Op voorraad

Haal het meeste uit je schaaktoernooien met het DGT E-Board Tournament Edition elektronische schaakbord. Dit is hetzelfde bord dat wordt gebruikt bij de Chess Olympiads, Wereldkampioenschappen Schaken en alle grote schaaktoernooien over de hele wereld. Nu kun jij ook de spanning en sensatie van live schaakbeelden ervaren!

Het DGT E-Board Tournament Edition is speciaal ontworpen om de partijen live te tonen terwijl ze plaatsvinden. Dit maakt het gemakkelijk om de games te volgen en trekt meer bezoekers naar je toernooiwebsite. Bovendien helpt het tonen van live games ook bij het vinden van sponsors.

Met behulp van de gratis DGT LiveChess-software kun je de e-Boards beheren en de partijen in realtime via internet of op schermen in de speellocatie uitzenden. Dit zorgt voor een interactieve en boeiende schaakervaring voor zowel spelers als toeschouwers.

Het DGT E-Board Tournament Edition kan worden gecombineerd met een van de volgende e-Board-schaakstukken: Royal, Classic, Timeless, Venus, Ebony of FIDE. Bovendien kun je het bord uitbreiden met een DGT3000-klok voor een complete en professionele opstelling.

Bij de aanschaf van het DGT E-Board Tournament Edition wordt ook een speciale op maat gemaakte opbergtas meegeleverd, zodat je het bord veilig en gemakkelijk kunt vervoeren.

Maak je schaaktoernooien onvergetelijk en zet je evenement in de schijnwerpers met het DGT E-Board Tournament Edition. Bestel vandaag nog en maak van je schaaktoernooi een ware sensatie!

Meer informatie

Meer informatie
Gewicht in KG 3.800000
Schaakbord materiaal Walnoothout
Met coördinaten Nee

Reviews

Write Your Own Review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak een account aan

Veel voorkomende vragen over dit product

Vragenlijst
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Alleen ingelogde gebruikers kunnen vragen stellen