DGT E-Board elektronische schaakbord USB wengehout

€ 695,00
Op voorraad

Breng het beste van twee werelden samen met het plug & play DGT elektronische schaakbord. Het klassieke schaakspel is eindelijk samengevoegd met de computer- en internettechnologie van de 21e eeuw.

Het prachtige klassieke houten DGT e-board kan eenvoudig worden aangesloten op de USB-poort van je pc. Met het DGT e-board kun je online schaken op bekende schaakwebsites zoals PlayChess, Chess 21 en ICC. Dit ingenieuze e-board fungeert als invoerapparaat voor alle belangrijke schaakprogramma's.

Het DGT e-board is de ultieme schaak-PC-interface. Het voegt een nieuwe dimensie toe aan je schaakplezier. Het is een typisch DGT-product: innovatief, ontworpen voor de echte schaakliefhebber. Hoogwaardige kwaliteit en waar voor je geld.

De cadeaubox wordt geleverd met een speciale editie van het beroemde Fritz-programma. De USB e-boards zijn verkrijgbaar in drie houtsoorten: walnoothout, wengehout en palissanderhout. De borden kunnen worden gecombineerd met verschillende soorten e-Board schaakstukken, zoals Royal, Classic, Timeless, Venus, Ebony of FIDE. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook een DGT3000 klok aanschaffen bij het bord.

Let op: alleen het e-board wordt meegeleverd, geen e-board schaakstukken. De schaakstukken zijn apart verkrijgbaar.

Haal het beste uit de klassieke schaakwereld en de moderne technologie met het DGT E-Board elektronische schaakbord USB in wengehout. Bestel vandaag nog en breid je schaakervaring uit!

Meer informatie

Meer informatie
Gewicht in KG 3.800000
Schaakbord materiaal Wengehout
Met coördinaten Yes

Reviews

Write Your Own Review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak een account aan

Veel voorkomende vragen over dit product

Vragenlijst
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Alleen ingelogde gebruikers kunnen vragen stellen