DGT E-Board elektronische schaakbord USB walnoothout

€ 650,00
Op voorraad

Ontdek de perfecte combinatie van klassiek schaak en moderne technologie met het DGT E-Board elektronische schaakbord USB in walnoothout. Dit plug & play schaakbord brengt de eeuwenoude kunst van het schaken samen met de kracht van computers en internet.

Met het prachtige klassieke houten DGT E-Board sluit je eenvoudig aan op de USB-poort van je pc. Hiermee kun je online schaken op bekende internet schaaksites zoals PlayChess, Chess 21 en ICC. Het slimme e-board fungeert als een invoerapparaat voor alle belangrijke schaakprogramma's.

Het DGT E-Board is de ultieme interface tussen schaak en pc. Het voegt een nieuwe dimensie toe aan je schaakplezier. Het is een typisch DGT-product: innovatief, ontworpen voor echte schaakliefhebbers, met een hoge kwaliteit en waar voor je geld.

De cadeauverpakking wordt geleverd met een speciale editie van het beroemde Fritz-programma. Let op: alleen het bord is inbegrepen, de schaakstukken zijn apart verkrijgbaar.

Ontdek de mogelijkheden van het DGT E-Board elektronische schaakbord USB in walnoothout en breng je schaakervaring naar een hoger niveau! Bestel vandaag nog en geniet van het samenspel tussen traditie en technologie.

Meer informatie

Meer informatie
Gewicht in KG 3.800000
Schaakbord materiaal Walnoothout
Met coördinaten Nee

Reviews

Write Your Own Review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak een account aan

Veel voorkomende vragen over dit product

Vragenlijst
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Alleen ingelogde gebruikers kunnen vragen stellen