DGT E-Board elektronische schaakbord USB

€ 675,00
Op voorraad

Ontdek de perfecte combinatie van het klassieke schaakspel en moderne computertechnologie met het plug & play DGT elektronische schaakbord. Dit prachtige klassieke houten DGT e-board maakt eenvoudig verbinding met de USB-poort van je pc. Met het DGT e-board kun je online schaken op populaire schaakwebsites zoals PlayChess, Chess 21 en ICC. Het geniale e-board fungeert als invoerapparaat voor alle belangrijke schaakprogramma's.

Het DGT e-board is de ultieme interface tussen schaak en computer. Het voegt een nieuwe dimensie toe aan je schaakplezier. Een typisch DGT-product, innovatief ontworpen voor de echte schaakliefhebber. Hoogwaardige kwaliteit en waar voor je geld gegarandeerd.

De cadeaubox bevat een speciale editie van het beroemde Fritz-programma. Het USB e-board is verkrijgbaar in drie houtsoorten: walnoot, wenge en palissander. Combineer het bord met een van de volgende e-Board schaakstukken: Royal, Classic, Timeless, Venus, Ebony of FIDE. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook een DGT3000-klok toevoegen aan je set.

Let op: alleen het e-board wordt meegeleverd, schaakstukken zijn apart verkrijgbaar.

Maak je schaakervaring compleet met het DGT E-Board elektronische schaakbord USB. Koop nu en ontdek een nieuwe dimensie van schaakplezier!

Meer informatie

Meer informatie
Gewicht in KG 3.800000
Schaakbord materiaal Palissanderhout, Esdoornhout
Met coördinaten Yes

Reviews

Write Your Own Review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak een account aan

Veel voorkomende vragen over dit product

Vragenlijst
Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld
Alleen ingelogde gebruikers kunnen vragen stellen